pátek 30. června 2017

#1 Kuriozity ebay

Na ebay nakupuji často, jak můžete vidět v rubrice recenze - ebay. Když na ebay brouzdám a hledám zboží, tak nacházím i zboží, u kterého se nestačím divit a dost často mě to velice pobaví. Rozhodla jsem se to sdílet s vámi. Věci jsou nepořebné, ale jsou dobré jako nějaká sranda na rozlučce se svobodou nebo při jiných podobných příležitostech. Právě v tomto článku začmene těmi "sprostými" (zvrhlými) věcmi, které se dají zakoupit.

Polštářek s prsy nebo penisový polštářek

Jako první tu pro vás mám polštář. Asi každý chlap sní o tom, položit hlavu mezi prsa, tak proč mu to nesplnit takto? Nejvíce srandovní jsou ty polštářky, co se dávají kolem krku.
Pokud byste chtěli tyto polštáře najít, hledejte pod názvem: Adult Boobs Pillow nebo Adult Penis Pillow.

Bačkory s prsy nebo penisem

Další pecka, která na mě na ebay vyskočila, když jsem hledala bačkory na doma. Vlastně při tomto nálezu mě napadlo, založit kuriozity. Bačkory jsou vtipné ve variantách pro muže i ženy, ale co nechápu, že je nevyrábí ve větších velikostech.

Nakonec jsem našla nabídku, která obsahovala i polštáře a i bačkory. Hledejte pod názvem Penis Slippers nebo Boobs Slippers
Zdroj: www.ebay.com

Brčka s penisem

Dají se najít i brčka s vagínou, ale teda pít bych z toho nechtěla. Rozhodně to ale pobaví. Brčka nejsou drahá. A dokážu si je představit na rozlučce se svobodou pro ženy. Dobrý vtípek. Hledejte jako Penis Straws.
Zdroj: www.ebay.com

Semínka papriky - penis

Už vůbec nevím, jak jsem našla tuto nabídku. Rozhodně je to zajímavé. Nevím, zda to funguje, ale také mě to pobavilo. V této nabídce objednáte semínka a po zasazení by měly vyrůst plody jako na obrázku. Celkem mě láká to vyzkoušet, protože by mě zajímalo, zda opravdu vyroste na rostlince penis.:D
Pokud by vás zajímalo, jak najít tuto nabídku, do vyhledávače zadejte: 30 Peter Pepper Seeds Pornographic
Zdroj: www.ebay.com

Zubní kartáčky - muž a žena

Kartáčky mě zaujaly nejvíce. Je to dobrý vtip a hlavně snesitelný i pro starší generaci. Samozřejmě kvalita kartáčků asi nebude nic moc, ale zase jako dárek někomu do nového domku nebo bytu. Pro mě je to prostě pecka. Samozřejmě, každému to dát nemůžeme, ne každý by to totiž pochopil.
Hledejte pod názvem: Naked Couple Tooth Brush
Zdroj: www.ebay.com

Zdroj: www.ebay.com
Dneska to bude ode mě všechno. Doufám, že jste se pobavili stejně jako já. Protože já stále nestačím koukat, co vše se dá najít.
Přeji příjemné chvíle při hledání na ebay,

Hann