úterý 6. června 2017

Menstruační kalíšek (19 Kč) - video

Tato recenze je určena jen pro ženy, které se zajímají o téma menstruační kalíšek. Recenze je určena především pro ty, které se rozhodují, zda kalíšek používat a jakou velikost zvolit (abyste zbytečně neutratily moc peněz a velikost vám potom neseděla). Tentokrát se jedná o recenzi ve videu, abyste  si udělali lepší představu.

Odkaz

Odkazu naleznete spoustu a dokonce i v různých barvách nebo i "značkách".
Odkaz
Pokud odkaz nefunguje, hledejte pod tímto názvem: Silicone Menstrual Cup

Objednávka a dodávka

Vše pobíhalo jako vždycky. Možná si říkáte, jak ma vás prodejce kouká, že si objednáváte kalíšek, ale tohle vůbec neřešte. Ebay je dost anonymní. Dodací lhůta byla 11 a 19 dní (objednávala jsem dva). Přišly v pytlíčku a v igelitové obálce.

Můj názor na kalíšek

Kalíšky vypadají dobře, vůbec bych nepoznala, že jsou z ebay. Viděla jsem na to už hodně recenzí a přijdou mi opravdu stejné. Jediné sporné je, zda ten materiál je opravdu silikon. Na to bohužel nejsem odborník. Pokud se někdo obává, že kalíšky v Číně jsou vyrobené z nějakých "závadných plastů", tak ale doporučuji objednat kalíšek alespoň kvůli zjištění velikosti. Protože za tu cenu se to opravdu vyplatí. Jakmile zjistíte velikost, tak si bez problémů můžete objednat kalíšek na českých stránkách.